Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 26 - Juliol 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 21639
25.07.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 26 - Juliol 2013

Albiñana y Mendoza guanyen el Rànquings a Andorra

    

Els dies 19, 20 i 21 de juliol es van jugar la 7ena i 8ena prova del Rànquing FCPP al P&P Xixerella Andorra i al Vall d’Ordino amb una participació de 342 jugadors/es entre els dos camps. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Les dues proves d’Andorra son les primeres del circuit que els participants de les zones Est i Oest  juguen a zona única.

Al P&P Xixerella d’Andorra (La Massana) el millor jugador va ser el triple campió de Catalunya Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) que va fer 6 cops sota par, seguit del Juanjo Aviles (P&P Sant Jaume), el Ricardo Betlinski (P&P El Vendrell) i Xavier Ponsdomènech (P&P Papalús) que tots ells van fer 50 cops. La millor femenina va ser la Conchi Carballo (P&P Penedès) amb 2 cops sobre el par i el millor sènior el Ricardo Betlinski amb 50 cops. El millor en categoria handicap va ser el juvenil Ivan Ponsdomènech (P&P Papalús) amb 47  cops.

Al camp veí, al P&P Vall d’Ordino  el millor va ser el jugador local Gonzalo Mendoza, que va fer 7 cops sota par, seguit del gironí Josep Martinez (P&P Gualta) amb un cop més. Les millors jugadores amb 55 cops van ser la Marilyn Holmes (Semar), la Pilar Montero (P&P Vallromanes) i la Gabriela Chavarría (P&P El Vallès).

Pel que fa a la classificació general del Rànquing FCPP lidera la taula provisionalment el Josep Martinez amb 7346 punts, seguit del Alexandre Albiñana amb 7033 punts i en tercera posició el jugador de la costa brava l’Albert Gironès (P&P Platja d’Aro) amb 6761.

La classificació femenina està encapçalada per la jugadora lleidatana l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 8196 punts, seguida de la Pilar Montero amb 8027 i en tercera posició la Montserrat García (P&P Vallromanes) amb 7727.

Pel que fa la a categoria sènior, el líder provisional és el Juan Martinez amb 7974, en segona posició el Francisco Arévalo (P&P Can Rafel) amb 7510 i en tercera posició el jugador del P&P Sant Cebrià Juan Martí amb 7214.

La propera prova serà al P&P Badalona els dies 2, 3, 4 d’agost.


Classificacions

Classificació RCA

Link a la noticia esportcatala.cat


Notícia publicada al diari SPORT del 23 de juliol:

 

Notícia publicada al diari El 9 Esportiu del 26 de juliol:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC