Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 25 - Juny 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 21400
26.06.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 25 - Juny 2013

Triplet consecutiu d’Alexandre Albiñana al Campionat de Catalunya Absolut

   

El 8 i 9 de juny es va jugar al P&P Platja d’Aro el XVIIè Campionat de Catalunya Absolut de Pitch & Putt. En total van participar a la competició 315 jugadors i jugadores. 108 van jugar la fase final, 16 classificats per Rànquing i la resta van guanyar la plaça a la fase prèvia jugada el cap de setmana anterior.

Des de la primer volta Alexandre Albinyana va prémer l’accelerador del bon joc i es va destacar de la resta de jugadors. En els primers 18 forats va fer 49 cops, cinc sota par i treia una distància de dos cops a Josep Antoni Balart i de tres cops a un grup de sis jugadors. La segona volta amb 46 cops va ser on l’Alexandre ja va marcar més distància que el refermava al liderat. Cal destacar que va fer cinc birdies seguits, forats en dos cops,  del 10 al 14 com a indicador del seu gran nivell de joc. En finalitzar el forat 36 portava 9 cops d’avantatge als seus perseguidors Marc Lloret, Daniel Giménez i el rookie Josep Cabarrocas. La tercera volta va fer 50 cops que era el millor resultat de nou i augmentava l’avantatge amb Marc Lloret per 12 cops. Això feia que els darrers 18 forats fossin de tràmit i l’Alexandre amb 55 cops s’assegurava amb 11 cops de distància el Campionat de Catalunya Absolut 2013. La darrera volta va servir per definir les posicions de pòdium que van estar ocupades per Marc Lloret amb 211 cops en segona posició i Josep Martínez amb 213 i tercera posició. Una de les grans sorpreses de la competició va ser Josep Cabarrocas que va quedar quart amb 213 cops tot i que fa menys de dos anys que va començar a tocar un pal de Pitch & Putt. Cinquè va ser marçal Moré amb 214 cops.

Amb aquest triomf Alexandre Albiñana aconsegueix el seu tercer Absolut que ha guanyat en les tres darreres edicions i iguala els tres campionats guanyats per Marc Lloret en el 2003, 2006 i 2009. Fins ara cap jugador ha guanyat quatre absoluts.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la presència de la Regidora de l’Ajuntament de Platja d’Aro Sra Dolors Guirau i del President de la Federació Catalana de Pitch & Putt Sr Víctor Moscatel.

 

Classificació

Link al video de Tot Pitch&Putt

Link a l’àlbum de fotos

Link al web esportcatala.cat


PDF de la notícia publicada al Mundo Deportivo:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC