Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Normativa Elecció Representant jugadors Assemblea Abril 2013

Ets a:  IniciNotíciesReglaments FCPPNotícia id 20870
16.04.2013

Reglaments FCPPNormativa Elecció Representant jugadors Assemblea Abril 2013

Normativa d’elecció del representant dels jugadors a l’Assemblea de la Federació Catalana de Pitch & Putt

 

Segons els estatuts de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP) un representant dels jugadors forma part de l’Assemblea de la FCPP. A continuació es descriu la normativa que regirà aquesta elecció que va ser aprovada en l’Assemblea de la FCPP del 23 de maig de 2006 i modificada en l’Assemblea de la FCPP del 11 d’abril de 2013

 

L’elecció del representant dels jugadors/es es durà a terme per sufragi lliure, directe, igual i secret.

 

Els electors

 

Tenen dret a vot tots aquells jugadors i jugadores majors d’edat que disposin de llicència de jugador/a que estiguin al corrent de pagament de la seva llicència de jugador/a. Els electors han d’acreditar la seva participació en una prova d’una competició oficial federativa de la temporada en curs o de la inmediatament anterior. L’elector haurà de presentar un document oficial amb fotografia que permeti identificar-lo (document d’Identitat, passaport, tarja de resident o carnet de conduir). Cada jugador únicament podrà emetre un vot en una de les seus electorals. La seu on votar la pot escollir cada jugador.

La Junta electoral farà públic el cens electoral en la convocatòria d’eleccions.

Es podran presentar al·legacions al cens fins a una setmana abans de l’inici de les votacions.

 

Candidats

 

Per poder ser candidat cal cumplir les condicions següents:

”a) Tenir el veïnatge administratiu a Catalunya.

”b) Ser major d’edat.

”c) Estar en ple ús dels drets civils.

”d) No estar en situació d’inhabilitació per sanció ferma.

”e) Constar al cens electoral

”f) Tenir la llicència de jugador en vigor

 

Cada candidat podrà nomenar interventors o apoderats que notificarà a la Junta Electoral fins a 48 hores abans de l’inici de les votacions. En cada moment només podrà haver-hi un apoderat o interventor per cada candidatura i mesa.

La funció dels interventors o apoderats és vetllar pel bon funcionament del procés electoral. Cada candidat serà responsable de les actuacions dels seus interventors i apoderats. Els interventors o apoderats s’hauran d’identificar al president de la mesa electoral amb la presentació del DNI o un altre document oficial amb fotografia.

 

Proclamació de la Junta Electoral

 

La Junta Directiva de la FCPP designarà les 3 persones que actuaran com a Junta Electoral que desenvoluparan i vetllaran pel procés electoral. Establiran el calendari, proclamaran les candidatures, nomenaran els presidents de les meses, vetllaran pel recompte de vots i proclamaran el candidat escollit.

 

Dates d’elecció

 

La Junta Electoral establirà les dates d’elecció. Des del primer dia d’elecció no es podrà fer propaganda electoral.

 

Període de presentació de candidatures

 

Les candidatures es podran presentar fins a quatre setmanes abans del primer dia d’elecció. Hi haurà un model de formulari que serà enviat a tots els clubs i es publicarà a la web www.pitch.cat i al taulell oficial d’anuncis de la FCPP.

 

Publicitat electoral

 

Els candidats podran fer arribar les seves propostes als electors en les competicions i activitats federatives sempre i quan no interfereixin en el seu normal desenvolupament.

La Junta Electoral publicarà els programes electorals dels candidats al web pitch.cat  i al taulell oficial d’anuncis de la FCPP si els rep fins a 72 hores abans de l’inici de les votacions.

 

Proclamació de candidatures.

 

La Junta Electoral proclamarà com a candidats a aquells jugadors que acompleixin els requisits que marca aquesta normativa i els anunciarà a tots els clubs per correu electrònic i es publicarà a la web www.pitch.cat i al taulell oficial d’anuncis de la FCPP

 

La proclamació de candidats es farà amb un mínim de 15 dies abans del primer dia de votacions. 

 

Els llocs on poder votar

 

El vot haurà de ser presencial, queda exclòs el vot per correu. En el moment de la proclamació de les candidatures s’anunciarà els llocs de votació i l’horari.

 

Cada mesa electoral estarà presidida pel president de la mesa nomenat per la Junta Electoral. Abans de l’inici de votacions el president precintarà l’urna.

Els interventors o apoderats podran signar en el precinte abans de l’inici de les votacions.

 

Forma de votació

 

Cada elector emetrà el seu vot per mitjà de la papereta oficial.

 

Escrutini

 

Una vegada finalitzat l’horari del darrer dia de votacions i hagin votat totes les persones que ho volien fer i eren presents a qualsevol de les meses de votacions es passarà a fer l’escrutini, desprecintant el president de la mesa l’urna en presència dels interventors o apoderats presents en aquell moment.

 

En l’escrutini cada seu s’aixecarà acta dels resultats on hi constaran:

 

Nombre d’electors

Nombre de vots vàlids

Nombre de vots nuls

Nombre de vots a cada candidat

Nombre de vots en blanc.

 

Es farà arribar l’acta a la seu de la FCPP en els dos díes hàbils següents.

 

Proclamació del representant dels jugadors

 

Una vegada fet el recompte i la Junta electoral hagi rebut l’acta o actes originals de l’escrutini es proclamarà el representant dels jugadors.

 

Empat entre dos o més candidats

 

En cas de que dos o més candidats empatessin amb el mateix nombre de vots es faria una segona volta electoral on únicament podrien participar els candidats empatats. La segona volta es faria en un termini màxim de tres setmanes des de la proclamació de resultats. S’anunciarà a tots els clubs i es publicarà a la web www.pitch.cat i al taulell oficial d’anuncis de la FCPP la data i llocs de votació.

 Es farien les voltes necessàries per a dirimir el desempat o desempats.

 

Presentació de recursos

 

Es podrà presentar recurs per a qualsevol dels processos que defineixen l’elecció a la Junta Electoral fins a 48 hores després de finalitzar el període. La Junta Electoral haurà de respondre en un període de 3 dies feiners des de la data de presentació del recurs. El recurs s’haurà de fer per burofax o presentant personalment l’escrit a la seu de la FCPP (carrer Diputació, 274, pral. Barcelona).

 

Contra els acords de les junta electoral es poden interposar els recursos que preveuen els estatuts de la FCPP, i la normativa reguladora de la jurisdicció esportiva.

 

Període de representació


El jugador escollit serà el representant dels jugadors de P&P a l’Assemblea de la FCPP per a un període de dos anys. Els temps es comptarà des de la seva proclamació.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC