Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 20 - Gener 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20332
31.01.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 20 - Gener 2013

Comença la V temporada de l’Interclubs Femení ACPP 2013

 

El dia 27 de gener es va celebrar la 1era prova de l’Interclubs Femení ACPP 2013 organitzat per l’Associació Catalana de P&P. Aquest any a diferència dels anteriors hi ha 3 zones de joc, la nord que es va jugar al P&P Sant Cebrià (St. Cebrià de Vallalta), la centre al P&P Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt) i la sud al P&P El Vendrell. En total hi van participar 210 jugadores entre les 3 zones.

La millor parella de la zona Nord va ser la formada per les joves jugadores Laura Desoi i Marta Farrés (P&P Franciac) que van fer 51 cops, seguides per la parella local Martin - Barres i la parella Desoi- Jou (P&P Franciac) amb el par del camp. A la zona centre la millors parelles van ser la Núria Benlloch i la Cris Verges (Hcp 1) i la Pilar Montero amb la Montse Garcia (P&P Vallromanes) que van fer 53 cops i en tercera posició i el par del camp van quedar la parella Miranda-Holmes (P&P Vallromanes). A la zona Sud les millors jugadores van ser la parella local Marco - Romero amb 4 sota el par del camp, en segona posició la parella de l’equip Can Cuyàs Vermell Serra - Lluma, amb 3 sota i amb el mateix resultat la Dolores Alcazar i la Cristina Soler (P&P Portal del Roc).

L’equip guanyador de la classificació scratch de la zona Nord va ser Franciac Blau amb 110 cops, els mateixos que l’equip Sant Cebrià Femení Taronja que es situa en 2ona posició i van desempatar segons reglament de la competició. Castelló Femení amb 113 cops es situa a la 3era posició.

A la zona Centre l’equip guanyador va ser el de Vallromanes amb una suma de 107 cops, seguit de l’equip local HCP 1 Olewer amb 113 i en tercera posició l’equip de Semar Femení amb 5 cops més.

A la zona Sud, l’equip guanyador de la prova va ser Portal del Roc amb 5 sota el par del camp, seguit de l’equip local Vendrell Ladies amb un cop més i en 3era posició i 106 cops va quedar l’equip lleidatà P&P Lleida Femení.

Pel que fa a la classificació handicap lideren la taula els equips de Franciac Swing Factory (zona Nord), Hcp 1 Delewer (zona centre) i Next Tee Manresa (zona sud) tots ells amb 100 punts.

La propera prova serà el 16 de febrer al P&P de Castelló, al P&P Teià i al P&P Portal del Roc.

Classificacions

Àlbum de fotos

Link a esportcatalà.cat

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC