Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18991
24.07.2012

Fulls Informatius FCPPFull Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

El Rànquing FCPP passa per Andorra

Els dies 13,14 i 15 de juliol es va celebrar als camps andorrans de pitch & putt d’Ordino i del Torrent- La Xixerella la 6ª i 7ª prova del Rànquing FCPP 2012 organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al P&P el Torrent-La Xixerella  van participar 197 jugadors/res. El guanyador de la prova va ser Xavier Ponsdomenech (P&P Papalús) amb 49 cops. Va haver un triple empat per la segona posició amb 51 cops entre els jugadors Enric Elias (P&P Castelló), Robert Ramón (P&P Can Rafel) i Sergi Ariza (P&P Tennis Mora). La millor jugadora va ser la Mercè Marco (P&P El Vendrell) amb 59 cops. El millor jugador sènior va ser Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 52 cops.

A la Vall d’Ordino hi va haver 201 participants, el millor jugador va ser Roger Albiñana (P&P El Vallès) amb 48 cops, seguit de l’Albert Gironès (P&P Platja d’Aro) i el Dani Giménez (P&P Gualta) tots dos amb 51 cops. La millor jugadora de la prova va ser la Pilar Montero (P&P Vallromanes) que va fer 53 cops i el millor sènior ha estat el Ricardo Betlinski (P&P El Vendrell) amb 52 cops.

Després de jugar les dues proves  d’Andorra, la classificació general del rànquing queda de la següent manera; lidera la taula el campió de Catalunya Absolut 2012 l’Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) amb 403 punts, seguit del Xavier Ponsdomenech amb 384 i en tercera posició l’Amador Rodriguez amb 379 punts. Pel que fa a la classificació femenina, encapçala la taula la Pilar Montero amb 384 punts, seguida de la Montserrat Garcia (l’Orfeó Catalonia) amb 336 i en tercera posició la Mercè Marco amb 6 punts menys. I a la categoria Sènior el líder provisional és l’Amador Rodriguez amb 419 punts, seguit del Ricardo Betlinski amb 357 i en tercera posició la Pilar Montero amb 347 punts.

La propera prova es jugarà a la Vall d’Aran, concretament al P&P Salardú els dies 3,4 i 5 d’agost.