Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18767
28.06.2012

Fulls Informatius FCPPCelebrada la tercera jornada del Rànquing i Interclubs Juvenil

Full Informatiu FCPP Num 14 - Juny 2012

Els dies 26 i 27 de maig, es va celebrar la 3era prova del Rànquing FCPP Juvenil i Júnior organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt, en total hi van participar 265 joves jugadors i jugadores. Les seus van ser: el P&P Badalona-Castell de Godmar pels jugadors de la zona Est i al P&P Bellpuig pels de la zona Oest.

Pel que fa a la classificació de Badalona en categoria Competició, el guanyador va ser Pablo Ruiz (P&P Hcp1) que va fer 52 cops, seguit de l’Oriol Giralt (P&P Franciac), la Marta Farrés, l’Abraham Alvarez i l’Alejandro Gimeno, tots tres jugadors locals, amb un cops més. I en la categoria iniciació el guanyador va ser l’Eric Galimany, seguit del Jordi Márquez i en tercera posició el Víctor Guillem (Hcp 1).

La classificació acumulada del Rànquing en categoria Competició, està encapçalada pel Pablo Ruiz amb 105 punts, seguit de l’Adrià Matas (P&P Gualta) amb un punts menys i en tercera posició estan empatats a 103 cops, el Marc Ibanyez (P&P Badalona) i el Sergi Marín (P&P Castelló).  En la categoria Iniciació lidera la taula el Jordi Márquez.

La classificació per equips queda provisionalment de la següent manera: en categoria Supercompetció lidera la taula, l’equip de Hcp 1 Juvenil amb 430 punts, seguit de l’equip de Badalona Motorsol Import, amb 421 i en tercer lloc es situa l’equip gironí de Gualta Team Junior Super, amb 381.

En categoria Competició, en primer lloc es situa Badalona Depique Taller de Golf amb 440 punts, en segona posició, Franciac Swing Factory amb 430 i en tercera posició Papalús Juvenil amb 381 punts. I en categoria iniciació lidera la taula l’equip Escola Vallromanes.

Pel que fa a la classificació de la zona Oest, el guanyador de la prova en categoria competició, va ser el Daniel Moscatel del (P&P Lleida) amb 51 cops, seguit del David Guiu (P&P Lleida) amb un cop més i en tercera posició va haver un empat entre els jugadors Marta Cucurull (P&P Bellpuig), Joan Rios i José Clos. En la categoria iniciació el guanyador va ser l’Ignacio Aznarez (P&P Portal del Roc), seguit del Jan Bofill (P&P Roc 3) i l’Aniol Vendrell.

Encapçala provisionalment el Rànquing Juvenil el jugador del P&P Lleida Daniel Moscatel amb 108 punts, seguit del Lluís Cucurull (P&P Bellpuig) amb 106 i en tercera posició el José Clos amb un punt menys. I en la categoria dels més joves encapçala la taula l’Ignacio Aznarez.

Pel que fa a la classificació per equips de la zona Oest, queda després de jugar la tercera prova de la següent manera: en categoria Supercompetició, encapçala la taula l’equip P&P Lleida Juvenil amb 440 punts, seguit de “Sant Joan A” amb 430 i en tercera posició l’equip del P&P Urgell G. amb 381. En categoria Competició ocupa la primera posició l’equip de “Sant Joan B” amb 450 punts, seguit de l’equip de Montjuïc amb 410 i en tercer lloc l’equip de “Sant Joan C” amb 382. I en categoria iniciació encapçala la taula l’equip de “Sant Joan D”

Fins a la tercera prova han participat al Rànquing Juvenil FCPP un total de 356 jugadors i jugadores. La 4arta prova es celebrarà d’aquí a un més al P&P Papalús per la zona Est i al P&P Can Cuyàs per la zona Oest i serà l’ultima prova de la fase Regular.