Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Crònica i Nota de Premsa del Campionat de Catalunya Doble FCPP 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18495
29.05.2012

Fulls Informatius FCPPCrònica i Nota de Premsa del Campionat de Catalunya Doble FCPP 2012

Crònica i Nota de Premsa del Campionat de Catalunya Doble FCPP 2012

 

Sergio González i Adrian Sánchez guanyen el Campionat de Catalunya Dobles FCPP 2012.

 

Els dies 3,4,5 i 6 de maig es va jugar al P&P Mas Gurumbau (Taradell) el Campionat de Catalunya Dobles 2012, organitzat per Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar un total de 498 jugadors i jugadores, el camp estava amb excel·lents condicions contràriament a la climatologia, que va ser la típica primaveral, durant els quatre dies de competició va fer sol, núvols, vent pluja i tempesta. El dijous a les 16h es donava el tret de sortida a la competició.

La primera part del Campionat, totes les parelles inscrites van jugar una volta sota la modalitat fourball i només es podien classificar per jugar la segona part les 54 millors parelles classificades. Un cop tots els participants van jugar els primers 18 forats, les primeres posicions les van ocupar les parelles Leiva – Ribera (P&P Mas Gurumbau), Betlinski – Marco (P&P El Vendrell) i González – Sánchez, tots ells empatats a 6 cops sota el par del camp. El tall va quedar establert en 52 cops i no totes les parelles amb aquest resultat van poder passar el tall.

El diumenge a les 9.30h en punt, s’iniciava la primera de les dues voltes que es jugaven sota la modalitat foursome, una modalitat de les més exigents pel fa al joc de parelles, ja que es tracta de fer un cop de forma alternativa. Després de la primera volta, va haver força moviment entre les posicions de les parelles capdavanteres. Es va situar en primera posició i un total de menys 10 cops acumulats el Sergio González i l’Adrian Sánchez, en segona posició i un cop més, els lleidatans Victor Moscatel i el Ramón Jardí (P&P Lleida) i en tercera posició i 103 cops els jugadors del P&P Papalús de Lloret de Mar, Xavier Ponsdomnech i Borja Ramon.

A les 13:30h del migdia s’iniciava la tercera i última volta del Campionat també sota la modalitat foursome. Aquesta última volta és potser, la que exigeix més concentració perquè és on es pot recuperar o contràriament perdre posicions pel que fa a la classificació definitiva. A mida que s’anaven jugant forats la classificació anava variant constantment, excepte la parella González - Sánchez que no va deixar el liderat en cap moment.

Després de les tres voltes de competició, és van proclamar Campions del Campionat de Catalunya Dobles  2012, els jugadors Sergio González i Adrian Sánchez fent un resultat de 151 cops acumulats, en segona posició van quedar el Joan Poch  i Xavier Fontanet  (P&P Franciac) amb 157 i en tercera posició i fent una gran remuntada des de la part baixa de la taula el campions de l’edició anterior Dani Giménez (P&P Gualta) i Jordi Serra (P&P Hcp1) amb un cop més. Amb el mateixos cops ocupant la tercera i quarta posició respectivament van quedar els gironins Joan Perich i Albert Gironès (P&P Serrallonga), seguits del Victor Moscatel i el Ramón Jardí. Cal destacar que ja en el 2005 a Vallromanes i en el 2007 a Gualta en Sergio González es va quedar a les portes del triomf en ser segon de la competició. Mai en cap de les deu edicions jugades fins ara, cap jugador ha pogut repetir triomf. Caldrà esperar al 2013 per veure si es trenca la tradició.


Video

http://tvbadalona.xiptv.cat/tot-pitch-putt/capitol/17-de-maig-de-2012

Fotos

http://nova.pitchputt.cat/albums/fotos.php?id=157

Més fotos

http://nova.pitchputt.cat/noticies/noticia.php?id=18364

Butlletí UFEC

http://www.ufec.tv/butlleti/noticia.php?not=379&butlleti=143

Retall de premsa (doc adjunt)



MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC