Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l'acta de la reunió de la Comissió Esportiva d'Abril

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 1829
03.06.2004

Circulars ACPPResum de l'acta de la reunió de la Comissió Esportiva d'Abril

Circular Nº 22/2004
Resum de la Comissió Esportiva de l’ACPP de data 20 d’abril de 2004.

1.- Sorteig de material.

Es realitza el sorteig de material amb motiu de les butlletes de sol•licitud de dades de contacte electrònic que enviaven els jugadors de Pitch & Putt amb tarja de l’ACPP.

2.- Reglament Campionat de Catalunya de Parelles.

S’aprova el reglament del Campionat de Catalunya de Parelles a cel•lebrar a Manresa els dies 21, 22 i 23 de maig de 2004, limitant a 180 parelles la inscripció (108 dissabte i 72 divendres) i a 48 i empatades el pas del tall.
Els jugadors que estiguin inscrits o que hagin passat el tall i no es presentin al camp sense avís previ de 12h, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant la resta de l’any 2004.

3.- Ranking 2004.

El camp del Torrent d’Andorra ha informat que no podrà organitzar el torneig puntuable pel Ranking 2004 que estava previst, s’acorda realitzar el sorteig corresponent per la nominació de nova seu a la propera Assamblea a cel•lebrar al camp de HCP1.

4.- Interclubs, canvis no reglamentàris.

Segons s’informa dels canvis que es van realitzar en els components dels equips dels camps al torneig de Interclubs organitzat a Vallromanes, l’equip de Papalús, va realitzar dos canvis de jugadors individuals (no permès pel reglament), així que el primer canvi es l’únic valid i el segon no es considera vàlid, per tant es passa a desqualificar el segon jugador, modificant el resultat d’equip ja que aquest segon jugador si que puntuava.

5.- Standards.

Tal i com es va decidir a la Comissió Esportiva del mes de març amb el tema dels standards, es va passar la decisió pressa per aquesta a la Junta Directiva, i aquesta ho va trametre a la Assemblea.Es decideix proposar per fer la prova durant un any que el camp de Papalús com a standard 55, par 54 i el camp de Mas Pagès com a standard 56, par 54 segons s’aconsella pels estudis realitzats..

6.- Open Internacional Sènior.

En relació a l’Open Internacional Sènior organitzat per la Federació Italiana de P&P, on van assistir jugadors de 5 països (Holanda, San Marino, França, Itàlia i Catalunya), es destaca una organització caòtica del mateix per temes com cancel•lacions d’última hora i modificacions sobre la marxa de la realització del mateix, tot i una bona organització del camp on es jugava.

Es demana des de la Comissió Esportiva a la Junta Directiva que faci arribar les nostres queixes a la EPPA, en relació a que no es pot considerar aquest Open com un Campionat d’Europa, ja que no estava ni avisat ni programat.

7.- Disciplina.

En matèria de disciplina esportiva, s’acorda actuar d’ofici en les sancions de 15 dies de inhabilitació per a jugar tornejos a aquells jugadors que no es presentin a dos tornejos sense avisar, i així es realitzarà des de la secretaria de l’ACPP sempre que els jugadors implicats no realitzin al•legacions.

8.- Propostes que han arribat a la Comissió Esportiva.

- En relació a les queixes per algunes situacions que no s’ha modificat el handicap i l’aplicació del sistema informàtic de gestió de hcp es contesta que es lamenten els desajustos inicials pròpis de la implementació del sistema informàtic de control del hcp, però que s’està aplicant la normativa establerta. Igualment es tramet a l’Assamblea la possibilitat de crear un Reglament Disciplinari pels Camps.

- A proposta de fer per l’any que ve més tornejos amb reglament internacional, es decideix realitzar la propera comissió esportiva d’una forma més específica al tema de la Selecció Catalana, i per tant es convida a venir a la propera Comissió Esportiva als responsables de la Selecció, en Joan Jordi Roure i en Xavi Ponsdomenech, per tal de decidir els temes relacionats.

9.- Proposta de dia i hora de la propera reunió.

Es proposa la propera reunió per el 18/05/04 a les 15:30.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC