Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Interclubs Femení ACPP 2012

Ets a:  IniciNotíciesFemeníNotícia id 17289
22.12.2011

FemeníReglament del Interclubs Femení ACPP 2012

Reglament del Interclubs Femení ACPP 2012. S'hauran de presentar les llistes de les jugadors integrants de cada equip fins el 18 de gener de 2012. 1ª prova el 21 i 22 de gener de 2012
Pagina nueva 1

 

IV  INTERCLUBS FEMENÍ  ACPP  2012

 

 

REGLAMENT

 

1.-PARTICIPANTS

Podran participar tots els equips que hagin realitzat la preinscripció a la competició i no tinguin cap deute o sanció pendent d’anteriors edicions d’aquest Campionat. S’admetran també aquells equips que s’inscriguin amb anterioritat al començament de la competició sempre que això sigui possible a nivell organitzatiu fins a un màxim de 48 equips.

En cas d’exhaurir el nombre màxim de 48 places, s’adjudicaran les places per ordre de preinscripció a la competició amb preferència per aquells equips que ja han participat en l’edició del 2011.

2.- ZONES DE JOC

Hi haurà dues zones de joc dividides geogràficament (est i oest). El nombre màxim d’equips que podran participar a cada una de les zones serà de 24 per motius d’organització i s’intentarà equiparar en el possible el nombre d’equips participants a cada zona geogràfica.

En cas d’arribar a un màxim de 36 equips a la preinscripció, podran participar a cada una de les zones un màxim de 18 equips.

Els equips participants podran escollir zona segons la procedència de les seves jugadores únicament quan el balanç d’equips d’ambdues zones així ho permeti, pel contrari, l’ACPP els distribuirà segons consideri oportú.

3.- DATES DE LA COMPETICIÓ

1ª prova: Zona est i oest dissabte i diumenge 21 i 22 de gener

2ª prova: Zona est diumenge 12 de febrer, Zona oest diss i diu 11 i 12 de febrer

3ª prova: Zona est dissabte 3 de març, Zona oest diss i diu 3 i 4 de març

4ª prova: Zona est i oest diumenge 15 d’abril

5ª prova: Zona est i oest dissabte 12 de maig

6ª prova: Zona est i oest diumenge 8 de juliol

 

4.- SEUS DE LES PROVES

 

1ª prova

2ª prova

3ª prova

4ª prova

5ª prova

6ª prova

Zona Est

Tennis Mora

Platja d’Aro

Mas Gurumbau

Mas Pagès

Lleida

Hcp 1

Zona Oest

St Jaume

Can Cuyàs

El Vallès

Vallromanes

 

5.- MODALITAT DE JOC

Les sis jugadores participants a cada prova jugaran formant 3 parelles en la modalitat Fourball Medal Play Scratch i Handicap.

La puntuació total d’equip en modalitat Scratch es farà a partir de la suma de cops bruts totals de les dues parelles que hagin fet un millor resultat brut, descartant d’aquesta forma el pitjor resultat brut de les tres parelles.

La puntuació total d’equip en modalitat Handicap es farà a partir de la suma de cops nets totals de les dues parelles que hagin fet un millor resultat net, descartant d’aquesta forma el pitjor resultat net de les tres parelles.

En el cas de que un equip (per circumstàncies de desqualificació o d´ incompareixença) puntuï menys de dues targetes, se li aplicaran 100 cops per targeta no presentada.

6.- CLASSIFICACIONS

A cada prova corresponent a cada jornada de joc, la classificació per equips es realitzarà segons la puntuació obtinguda per la suma de les dues millors targetes mantenint dues classificacions, una Scratch i una Handicap.

En cas d’empat a la suma de targetes, els equips empatats a cadascuna de les proves desempataran segon la targeta descartada i en cas de persistir l’empat, es decidirà per la millor targeta dels equips. En cas de tres targetes amb resultat idèntic, s’utilitzaria la fórmula de desempat clàssica per forats de les millors targetes de cada equip empatat, tenint en compte els 9, 12, 15 i 17 últims forats del recorregut.

La classificació resultant a cada prova individual es traduirà en punts per les dues classificacions acumulades (Scratch i Handicap) de la competició seguint la següent taula:

 

1er classificat

100

2on classificat

90

3er classificat

80

4rt classificat

72

5è classificat

64

6è classificat

56

7è classificat

50

8è classificat

44

9è classificat

38

10è classificat

33

11è classificat

28

12è classificat

23

13è classificat

19

14è classificat

15

15è classificat

11

16è classificat

7

17è classificat

3

18è classificat

0

 

Les classificacions acumulades fins a la 4ª prova correspondran a la suma de les puntuacions obtingudes a cada una de les proves jugades fins el moment. En cas d’empat entre dos equips o més equips, el desempat es resoldrà per millor classificació a l’última prova, dues últimes i 3 últimes proves.

Les 4 primeres proves són classificatòries per jugar la 5ª i 6ª proves corresponents a la fase final que es jugaran a dos camps (un a cada zona geogràfica de joc).

Jugaran les dues proves de la fase final de la competició exactament un total de 24 equips i tindran lloc assegurat per jugar la final els 6 equips millor classificats de les categories Scratch i Handicap de cadascuna de les dues zones geogràfiques. Si hi ha repetició d’equips que jugaran la fase final per estar entre els millors classificats tant de la categoria Scratch com de la categoria Handicap, s’escolliran nous equips que entraran a competir a la final i l’ordre per adjudicar a questes places serà el següent:

  • L’equip classificat en 7ª posició de la categoria scratch amb millor puntuació acumulada en la fase regular comparant les dades de les dues zones geogràfiques
  • L’equip classificat en 7ª posició de la categoria handicap amb millor puntuació acumulada en la fase regular comparant les dades de les dues zones geogràfiques
  • L’equip classificat en 7ª posició de la categoria scratch amb pitjor puntuació acumulada en la fase regular comparant les dades de les dues zones geogràfiques
  • L’equip classificat en 7ª posició de la categoria handicap amb pitjor puntuació acumulada en la fase regular comparant les dades de les dues zones geogràfiques
  • Consecutivament amb la 8ª plaça, 9ª, etc fins a completar un total de 24 equips diferents.

La puntuació inicial de cada equip participant a la fase final serà el doble de la puntuació que resultaria d’obtenir en una prova la posició assolida a la fase regular, d’aquesta forma els 2 equips millor classificats a cadascuna de les zones començaran a jugar la fase final amb 300 punts acumulats, el 2 equips classificats en 2ª posició a cadascuna de les zones amb 280 punts, etc... igualant d’aquesta forma la puntuació de ambdues zones.

El resultat final a la fase final de la competició serà per tant el resultant de sumar la puntuació que prové de la posició de classificació a la fase regular i les dues proves que conformen la fase final.

7.- EQUIPS

Els equips estaran formats per totes les jugadores que participin a cadascuna de les proves sempre que no hagin participat en el Interclubs Femení 2012 amb un altre equip. Els equips que vulguin realitzar alineacions a través de la plana web l’ACPP podran comunicar totes les jugadores integrants de l’equip fins un màxim de 12 jugadores per equip.

La participació de les jugadores en un equip que jugui el Interclubs Femení no exclou la possibilitat de que aquestes jugadores puguin participar en altres competicions per altres equips.

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

S´ hauran de presentar les llistes de les sis jugadores participants a la primera prova (via Fax o e-mail) a l’ACPP fins el dia 18 de gener de 2012.

En aquesta llista haurà de constar obligatòriament el nom de les jugadores i el numero de llicència de totes les jugadores inscrites. També caldrà especificar el nom de la jugadora que assumeix les funcions de capitana de l’equip  i un numero de telèfon de contacte i adreça d’e-mail. És imprescindible que la capitana de l’equip tingui accés a internet per poder realitzar les alineacions de cada jornada de joc.

Els equips que vulguin realitzar les alineacions de les sis jugadores participants a la primera prova mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat caldrà que enviïn el full d’inscripció fins el dia 11 de gener de 2012.

9.- LA CAPITANA DE L’EQUIP

Cada equip nomenarà obligatòriament una capitana i ho farà constar a la llista de jugadores enviada a l’ACPP. La capitana serà la única persona de contacte amb l’organització de la prova abans de la seva celebració. Hauran de facilitar obligatòriament un e-mail i un telèfon mòbil de contacte.

La capitana serà la responsable de la notificació dels equips a cada jornada de joc a l’ACPP així com l’abonament dels drets de joc a cada jornada de joc de la forma establerta, la incorporació de noves jugadores a l’equip i els canvis d’alineacions.

La capitana de la prova podrà ser la capitana o qualsevol altre jugadora de l’equip en la seva representació sigui jugadora per aquella prova en concret o no.

La capitana de la prova, i en cas de que no hi sigui present, qualsevol jugadora en la seva representació s’haurà de presentar 20 minuts abans de la sortida de la primera jugadora de l’equip a l’àrbitre de la prova i tindrà que identificar-se durant tota la celebració de la prova amb un braçalet distintiu.

10.-  INCORPORACIÓ DE NOVES JUGADORES

Si un equip vol inscriure noves jugadores en el seu equip ho pot fer durant el transcurs de la competició en qualsevol moment menys en els períodes compresos entre el dimecres anterior a la celebració d’una prova i el dia de celebració d’aquesta prova per tal d’evitar que els canvis d’alineació un cop notificat l’equip per jugar una prova es facin amb jugadores no inscrites prèviament amb l’equip. El màxim de jugadores possibles inscrites en un equip és de 12.

11.- NOTIFICACIÓ DELS EQUIPS I PAGAMENT

Els diferents equips participants hauran de comunicar a l’ACPP (Via Fax, E-Mail o amb el mòdul d’inscripcions excepte a la primera prova) el nom de les seves jugadores com a molt tard el dimecres de la mateixa setmana que s’ha de disputar la prova, per tal de que l’ACPP pugui procedir a la confecció d’horaris de sortida, comunicació dels mateixos i confecció de les targetes de joc.

La inscripció es podrà fer mitjançant fax o e-mail com fins ara i mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat.  Només es podran seleccionar a través del mòdul d’inscripcions a la plana web aquelles jugadores que ja hagin estat alineades en anteriors proves o aquelles jugadores per les que s’hagi comunicat a l’ACPP que formen part de l’equip.

L’equip haurà de realitzar una transferència a favor de l’ACPP per la quantitat total dels drets de joc de tot l’equip (6x20€ = 120€) com a molt tard el dimecres de la mateixa setmana que s’ha de disputar una prova i enviar el comprovant de d’ingrés a l’ACPP per fax si l’ingrés es fa posteriorment al diumenge, o podrà efectuar el pagament en efectiu a la seu de l’ACPP fins el dimecres de la mateixa setmana que s’ha de disputar una prova.

Es considerarà que un equip està inscrit per jugar una prova si el dimecres de la mateixa setmana que s’ha de disputar la prova ha comunicat les jugadores i ha realitzat la transferència indicant el nom de l’equip participant

No s’admetran pagaments en el mateix camp, per tant els equips que no realitzin el pagament dins del termini estipulat perdran la seva plaça per jugar.

12.- CANVIS D’ALINEACIÓ

Els equips des de la notificació dels components el dimecres abans de cada prova, fins a la celebració de la prova únicament podran canviar un màxim de dues jugadores que podran sortir de l’alineació inicialment prevista i ser reemplaçades per altres jugadores inscrites a l’equip. Caldrà presentar un justificant escrit per a fer més canvis. El Comitè de Competició de la prova valorarà la validesa del justificant i determinarà si és vàlid el canvi però en tot cas només es permetran més canvis dels especificats al reglament quan les modificacions per força major impliquin a tots els canvis efectuats.

13.- ENTRENAMENTS PREVIS

Durant la setmana anterior compresa del diumenge a les 14:00 fins al dia abans de la competició, les jugadores que ja estiguin notificades com a participants de la prova podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat.

14.- HORARIS DE SORTIDA

Es faran per estricte ordre de classificació acumulada scratch del campionat.

A la primera jornada de joc, es determinarà l’ordre de sortida segons la classificació scratch acumulada de la temporada 2011 jugant a continuació els nous equips d’aquesta temporada.

La resta de jornades de joc es jugarà per l’ordre de classificació scratch acumulada del Interclubs Femení ACPP 2012 per ordre ascendent, és a dir, els equips classificats a les primeres posicions jugaran al principi.

A la primera prova de la fase final es jugarà per ordre de classificació scratch acumulada del Interclubs Femení ACPP 2012 obtinguda per la puntuació provinent de la fase regular, és a dir, els equips classificats a les primeres posicions jugaran al principi.

A la darrera prova de la fase final es jugarà per ordre descendent de la classificació scratch acumulada del Interclubs Femení ACPP 2012, és a dir, els equips que definiran les primeres posicions de la classificació scratch final seran els últims en jugar.

Els horaris de sortida en totes les seus es realitzaran començat el dissabte o diumenge al matí (segons el dia adjudicat per a cada prova) realitzant les sortides necessàries per permetre la participació de tots els equips acabant la competició el mateix dia o el següent per aquelles competicions que comencin en dissabte si fos necessari segons ho determini la Comissió Esportiva per assegurar el bon desenvolupament de totes les proves. Es dividiran els equips en les diferents sortides de forma que quedi equilibrat el nombre de participants a cada sortida simultània i tenint en compte criteris organitzatius.

15.- GREEN-FEE

El preu de cada prova serà de 20 euros per jugadora. Cada equip pagarà l'import dels 6 greenfees corresponents a cada prova, presenti o no les 6 jugadores i els ingressarà per transferència bancària a l’ACPP segons s’estableix a l’apartat de notificació dels equips.

16.- COMITÈ D’ORGANITZACIÓ I DE COMPETICIÓ DE LA PROVA

El Comitè d’Organització estarà format pels membres de la Comissió Esportiva de l’ACPP, podent actuar el Comitè d’Urgència d’aquesta comissió quan les circumstàncies ho requereixin.

El Comitè de Competició de la Prova estarà format per dos membres de l’ACPP designats pel Comitè d’Organització i un responsable del camp on es jugui la competició. Presidirà aquest comitè un membre de l’ACPP.

La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat del Comitè d’Organització i la suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat del  Comitè de Competició de la prova.

La suspensió de la prova amb motiu d’inclemències meteorològiques es regirà segons el protocol aprovat per la Junta Directiva de l’ACPP.

17.- SANCIONS

S´ aplicarà la normativa disciplinària de l’ACPP, a excepció de qualsevol norma que l’ACPP pugui publicar en aquest Reglament i les modificacions que la Comissió Esportiva pugui modificar o afegir durant el transcurs de la competició.

Els clubs que deixin d’abonar alguna quantitat corresponen als drets de joc en qualsevol de les jornades de joc, no podran participar a la resta de proves de l’actual edició del Interclubs Femení ACPP.

Els clubs que no hagin enviat el llistat de jugadores d’una prova o no hagin realitzat el pagament en el termini establert en aquest Reglament en alguna de les jornades de joc previstes no podran jugar aquella prova en concret.

Queden exclosos els casos de força major que es tindran que justificar degudament així com la suspensió de proves amb motiu d’inclemències meteorològiques.

18.- TROFEUS

L’equip guanyador de la classificació scratch del Interclubs Femení ACPP podrà retenir el trofeu que l’acredita com a equip guanyador fins el final de la següent edició. Aquest trofeu serà perpetu i no serà mai propietat de cap equip guanyador.

L’equip guanyador de la classificació handicap del Interclubs Femení ACPP podrà retenir el trofeu que l’acredita com a equip guanyador fins el final de la següent edició. Aquest trofeu serà perpetu i no serà mai propietat de cap equip guanyador.

Obtindran també premi els equips classificats en segona i tercera posició a la categoria scratch i a la categoria handicap.

Es lliurarà a un màxim de 10 jugadores de l’equip guanyador de la classificació scratch del Interclubs Femení ACPP un trofeu commemoratiu de l’edició.

Es lliurarà a un màxim de 10 jugadores de l’equip guanyador de la classificació handicap del Interclubs Femení ACPP un trofeu commemoratiu de l’edició.

Els trofeus no són acumulables.  En cas de que un equip obtingui dos premis (un a cada categoria) se li adjudicaria el premi amb millor classificació i si la posició de classificació és la mateixa per les dues categories, se li adjudicaria el premi de categoria scratch.

El lliurament de trofeus es farà durant la celebració de la Nit del P&P 2012.

19.- RECOMANACIONS ALS EQUIPS

Es recomana també que els equips que ho desitgin, que enviïn una fotografia de l’equip en format digital per e-mail a la secretaria de l’ACPP per trametre-la als diferents mitjans de comunicació.

20.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de l’ACPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, de les jugadores serà competència de l’ACPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugadora i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’última jugadora de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per l’ACPP quan aquesta ho consideri oportú. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de l’ACPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

Els camps seus de les proves procuraran tenir a disposició de l’organització un marcador per si una de les parelles participants queda jugant sola en un tee per incompareixença d’una parella.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2012.

21.- RECLAMACIONS

Les reclamacions es faran al Comitè de Competició de la prova abans que es tanqui la prova. En cas de fer-se una reclamació posterior s’haurà de fer a la Comissió Esportiva de l’ACPP.

 

Clickar per veure o descarregar el full d'inscripció al Interclubs Femení 2012 en format PDF

 

 

FULL D’INSCRIPCIÓ AL INTERCLUBS FEMENÍ ACPP 2012

Segons Reglament de la Competició:

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

S´ hauran de presentar les llistes de les sis jugadores participants a la primera prova( via Fax o e-mail) a l’ACPP fins el dia 18 de gener de 2012.

En aquesta llista haurà de constar obligatòriament el nom de les jugadores i el número de llicència de totes les jugadores inscrites. També caldrà especificar el nom de la jugadora que assumeix les funcions de capitana de l’equip  i un numero de telèfon de contacte i adreça d’e-mail. És imprescindible que la capitana de l’equip tingui accés a internet per poder realitzar les alineacions de cada jornada de joc.

Els equips que vulguin realitzar les alineacions de les sis jugadores participants a la primera prova mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat caldrà que enviïn el full d’inscripció fins el dia 11 de gener de 2012.

Equip:

Zona:

 

Llicència

Nom Jugadora

Llicència

Nom Jugadora

Parella 1:

 

 

 

 

Parella 2:

 

 

 

 

Parella 3:

 

 

 

 

 

 

Altres jugadores membres de l’equip:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom Capitana

 

Telèfon Capitana

 

E-mail Capitana

 

               Signatura de la Capitana

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC