Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Queda ajornat el Senior Sports Meeting

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 16724
24.09.2011

Altres NotíciesQueda ajornat el Senior Sports Meeting

Segons ens han comunicat els organitzadors la decisió ha estat presa per donar a aquest esdeveniment més temps de preparació per tal de garantir el nivell d’èxit, participació i representació desitjat
Pagina nueva 1

"Els organitzadors dels SENIOR SPORTS MEETING, de comú acord amb les Institucions implicades, han decidit ajornar la celebració d’aquesta primera edició.

La decisió ha estat presa per donar a aquest esdeveniment més temps de preparació per tal de garantir el nivell d’èxit, participació i representació desitjat.

La convocatòria d’esportistes de tota Espanya, i especialment la presència internacional, requereix un termini de convocatòria més llarg, ja que es desig de tots que l’esdeveniment sigui força plural des de la primera edició.

En aquest sentit, els organitzadors estan estudiant amb les diferents federacions i promotors nacionals i internacionals la millor data per la nova convocatòria, que permeti complir aquests objectius. Tan aviat sigui acordada per totes les parts, es comunicarà convenientment."

 

SENIOR SPORTS MEETING

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC