Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Circuit ACPP 2011

Ets a:  IniciNotíciesCopes ACPPNotícia id 16689
23.09.2011

Copes ACPPReglament Circuit ACPP 2011

Reglament Circuit ACPP 2011. La primera prova es jugarà al P&P St.Cebrià del 7 al 9 d'octubre. Inscripcions a partir del dilluns dia 26 de setembre
CIRCUIT ACPP 2011

CIRCUIT ACPP 2011

REGLAMENT

1- Format de Competició

Hi podrà participar qualsevol parella formada per dos jugadors/es que estiguin en possessió de la llicència oficial de Pitch & Putt i handicap, sense importar a quina categoria pertanyin.

Cadascuna de les 4 proves de que consta el circuit es jugarà sota modalitat Fourball Stabelford.

Hi haurà dos categories generals, Scratch i Handicap.

2- Proves puntuables

Per a la confecció de la puntuació acumulada del Circuit ACPP 2011 es tindran en compte les 3 millors puntuacions corresponents als resultats de les següents proves:

7, 8 i 9 d’octubre

St.Cebrià

4, 5 i 6 de novembre

Badalona

18, 19 i 20 de novembre

Lleida

2, 3 i 4 de desembre

La Garriga

En cas de que un camp no pugui ser seu es substituirà pel primer camp reserva segons sorteig de seus de les competicions oficials 2011 abans d’obrir les inscripcions a la prova i informant als jugadors a la plana web ACPP.

3- Puntuació

A cadascuna de les 4 proves es jugarà sota Modalitat Fourball Stableford, però la classificació acumulada serà de caràcter individual adjudicant a cada integrant de les parelles de joc, els punts stableford aconseguits com a parella.

Es mantindrà una puntuació acumulada scratch i handicap aconseguint els integrants de les primeres parelles classificades a cada categoria una bonificació en funció de la posició a la classificació final de cada prova segons la taula següent:

1ª parella classificada

10 punts

2ª parella classificada

8 punts

3ª parella classificada

6 punts

4ª parella classificada

4 punts

5ª parella classificada

3 punts

6ª parella classificada

2 punts

7ª parella classificada

1 punt

La puntuació de cada jugador serà la suma de les 3 millors puntuacions del total de 4 proves aconseguides amb independència de la parella de joc a cada jornada.

4- Empats

En cas d’empat en una prova, cada parella puntuarà per la classificació acumulada segons el lloc que ocupi, en cas d'empat en una mateixa posició, les parelles empatades sumaran els punts de bonificació per la posició en la que empaten.

Per a l’entrega de premis a cada prova, les parelles empatades per a qualsevol posició amb premi desempataran segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es desempatarà a favor de la suma de handicaps més alta per la classificació scratch i a favor de la suma de handicaps més baixa per la classificació handicap.

Els resultat dels forats al que es refereix l’apartat anterior són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors tenint en compte el valor brut dels forats per a desempatar a la classificació scratch i tenint en compte el valor net dels forats per a desempatar a la classificació handicap.

En cas d’empat a la classificació acumulada per a qualsevol posició amb premi, es desempatarà segons la millor puntuació assolida a la 4ª prova, si encara així persistís l’empat segons la millor puntuació assolida a la 3ª i 2ª proves.

En cas de resultats idèntics, es desempatarà a favor del handicap més alt per la classificació scratch i a favor del handicap més baix per la classificació handicap comptant aquest handicap en el moment de finalitzar la 4ª prova del Circuit ACPP 2011.

5- Trofeus

A cada una de les 4 proves del Circuit ACPP 2011 s’entregaran els següents premis:

- Trofeu a la parella campiona, sotscampiona i 3era classificada Scratch.

- Trofeu a la parella campiona, sotscampiona i 3era classificada Handicap.

Els trofeus a una mateixa prova no són acumulables i cada parella tindrà opció a guanyar un únic premi. Per l’adjudicació de premis en cas d’optar-ne a un de categoria scratch i un de categoria hándicap es donarà preferència a la posició en primer lloc i a la categoria scratch en segon lloc.

A cada prova s’establirà també les millors aproximacions a dos forats que cada camp establirà en funció de la facilitat de control a cada recorregut.

Els trofeus de cada prova i les aproximacions s’entregaran a la cloenda de la competició en un horari prefixat que es publicarà conjuntament amb els horaris de sortida que publicarà l’ACPP a la seva plana web. En aquesta cloenda es realitzarà un aperitiu i un sorteig de regals pels assistents. Per optar a un premi del sorteig caldrà estar present en el moment del sorteig.

Els trofeus i les aproximacions romandran al camp si els guanyadors no es troben presents fins un màxim de 3 setmanes.

A la finalització del Circuit i coincidint amb l’ultima prova s’entregaran els premis acumulats del Circuit ACPP 2011:

- Trofeu al Campió, Sotscampió i 3er classificat Scratch.

- Trofeu al Campió, Sotscampió i 3er classificat Handicap.

6- Comitè de competició de la prova

Estarà format per dos membres de l’ACPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat de l’ACPP i serà d’aplicació el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d’inclemències meteorològiques.

7- Preu de les proves

L’ACPP estableix un preu de 20 Euros a cada prova. El camp que no accepti aquest preu haurà de renunciar a la celebració de la prova.

8- Sortides

Les sortides a cada prova seran simultànies per ordre de handicap. A cada camp s’obriran un mínim d’una sortida el divendres, dues sortides el dissabte i una sortida el diumenge augmentant el nombre de sortides si fos necessari perquè totes les parelles que vulguin participar ho puguin fer.

La determinació dels horaris de sortida és responsabilitat de l’ACPP.

9- Inscripcions

Les inscripcions per les 4 proves puntuables pel Circuit ACPP 2011 es realitzaran a la recepció del mateix camp on es jugui cadascuna de les proves o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

Les inscripcions per la 1ª prova puntuable pel Circuit ACPP 2011 es podran fer des del dilluns de dos setmanes abans de la competició (12 dies abans d’iniciar-se la competició) a partir de les 9 del matí o en el seu defecte dins de l’horari comercial del camp que es seu d’una prova o a partir de mitjanit mitjançant el mòdul d’inscripcions a la web.

Les inscripcions per la resta de proves puntuables pel Circuit ACPP 2011 es podran fer des del dilluns de tres setmanes abans de la competició (18 dies abans d’iniciar-se la competició) a partir de les 9 del matí o en el seu defecte dins de l’horari comercial del camp que es seu d’una prova o a partir de mitjanit mitjançant el mòdul d’inscripcions a la web.

El període regular d’inscripció finalitza el dimarts de la mateixa setmana de la competició. El dimecres l’ACPP realitzarà els horaris de sortida i es publicaran a la plana web de l’ACPP.

A partir del dimarts en que finalitza el període regular d’inscripció, els canvis de parella, d’horari o dia de joc estan permesos fins el dia abans de començar la competició sempre que el camp seu de la prova pugui donar conformitat del canvi.

A partir del dia d’inici de la competició no cas es permetran canvis de parella, d’horari o dia de joc i excepcionalment en cas d’error del camp o de l’ACPP es pot permetre aquest canvi si el jugador ho justifica correctament i el Comitè de Competició de la prova accepta aquesta justificació.

10- Obligacions del camp organitzador.

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de l’ACPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes seguint les pautes d’aquest Reglament. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de l’ACPP.

El camp organitzador s’encarregarà del control de les aproximacions als forats i disposarà de marcadors per les parelles que quedin soles jugant en un tee.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per l’ACPP quan aquesta ho consideri oportú. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de l’ACPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2012

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC