Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Els dies 26 i 27 de novembre es celebra l’Open d’Austràlia

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 15672
13.05.2011

FIPPAEls dies 26 i 27 de novembre es celebra l’Open d’Austràlia

Els dies 26 i 27 de novembre es celebra l’Open d’Austràlia al Club Waverley (Melbourne). Informació del viatge per aquells jugadors que hi vulguin participar
OPEN D’AUSTRALIA 2011 DE PITCH AND PUTT

OPEN D’AUSTRÀLIA 2011 DE PITCH AND PUTT

 

 

Dins del calendari internacional de la FIPPA d’aquest any, els dies 26 i 27 de novembre es celebra al Club Waverley (Melbourne), l’Open d’Austràlia organitzat per la Australian Pitch and Putt Association.

 

La Federació Catalana de Pitch and Putt, continuant la tradició de competir en els Opens Internacionals, ha acceptat la invitació de l’APPA i ha delegat en Francesc Solé la tasca de coordinar un viatge per aquells jugadors que hi vulguin participar, tal com s’ha fet en els darrers anys a Saint Moritz, Roma, Peking, Santiago de Xile, etc.

 

La llunyania de l’indret (de fet, les antípodes), fa que es plantegi una vegada més com una contribució a donar relleu a la competició australiana i estrènyer els llaços d’amistat entre ambdues Federacions, però també  al mateix temps com un lleure, aprofitant aquesta oportunitat única, per a visitar uns paratges que per a nosaltres, els europeus, tenen l’encant d’allò  desconegut.

 

Sentirem el gran contrast de passar de ciutats  cosmopolites i , modernes com   Melbourne, Sydney o Auckland a Nova Zelanda, a la natura encara verge i fascinant de la Gran Barrera del Coral al nord d’Austràlia, amb clima tropical,  a les postes de sol en ple desert al centre de l’illa en el monòlit natural únic al mon de l’Uluru o als magnífics i variats paisatges dels fiords o dels anomenats Alps del sud, ja a Nova Zelanda, que es trobaran en aquella època, a principis d’estiu.

 

Per alleugerir el viatge de tornada, es farà una parada d’un dia a Singapur, que donarà temps per a conèixer una de les ciutats més interessants del continent asiàtic.

 

Els jugadors que hi estiguin interessats, poden demanar més informació a la Secretaria de la FCPP, o bé dirigir-se per mail a cescsole@ya.com

 

S’acceptarà un nombre reduït de familiars no jugadors com a acompanyants.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC