Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Concurs il·lustrador Regles de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 14474
02.12.2010

Circulars FCPPConcurs il·lustrador Regles de Pitch & Putt

Circular FCPP 15/2010. Concurs il·lustrador Regles de Pitch & Putt

FCPP                       CIRCULAR Nº 15/2010

 

Concurs il·lustrador Regles de Pitch & Putt

 

La Federació Catalana de Pitch & Putt convoca un concurs de dibuixants amb l’objectiu de buscar un il·lustrador per a fer els dibuixos que acompanyaran a les regles de Pitch & Putt en un llibre il·lustrat que s’editarà en el 2011.

S’hauran de fer 30 il·lustracions tamany A4 que podran ser utilitzades per la FCPP des de la seva recepció i passaran a ser propietat de la FCPP. L’original pot ser en format digital o en paper.

El preu màxim de la col·laboració de l’il·lustrador serà de 1.500 euros que s’abonaran una vegada finalitzada tota la feina segons les indicacions de la FCPP. Es poden presentar ofertes inferiors.

Per optar al concurs cal presentar un original d’exemple segons aquest text i seguint aquest croquis:

 

LA BOLA HA ANAT A PARAR FORA DE LÍMITS

Els límits del camp estan definits per tanques / estaques i un jugador no podrà jugar una bola que reposa més enllà d’aquests límits tot i que si podrà col·locar-se fora de límits per jugar una bola que està dins dels límits del camp.

Els objectes que defineixen el fora de límits es consideren fixes i no són obstruccions doncs no estan dins dels límits del camp i per aquesta raó no podrem alleujar-nos si ens molesten per la col·locació o pel swing (veure Definició).

Quan la bola d’un jugador ha anat fora de límits, s’afegirà un cop de penalització i haurà de jugar una altra bola tornant al lloc des on va donar el cop anterior de la següent manera (Regla 22):

·        Des del lloc de sortida jugar una bola amb o sense suport/tee.

·        Des del recorregut o des d’un obstacle dropar una bola.

·        Des del green es col·locarà una bola.



En la resta d’il·lustracions a presentar es seguirà el mateix mètode de treball donant-se per finalitzada cada il·lustració quan rebi l’ok de la FCPP.

Cal presentar la proposta (dibuix i pressupost) en sobre tancat i pseudònim, adjuntant en un segon sobre tancat les dades de la persona que opta al concurs i adreçant-lo a:

FCPP

Roger de Llúria 27 ppal

08009 Barcelona

La data màxima de candidatures pel concurs serà el 15 de gener  de 2011

Posteriorment la Junta Directiva decidirà el guanyador del concurs valorant l’original presentat i la proposta econòmica

 

Secretaria de la FCPP

Desembre de 2010

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC