Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2010

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 14094
07.10.2010

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2010

Reglament del Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2010 que es jugarà a Sant Cebria el 30 i 31 d'octubre de 2010. Inici de les inscripcions el diumenge 10 d'octubre

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL SÈNIOR

DE PITCH & PUTT  2010 FCPP

REGLAMENT

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP que siguin de la categoria sènior. Per homes compleixin 55 anys o més l’any 2010 i per dones que compleixin 53 anys o més l’any 2010. Jugaran el campionat els 288 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

Es distingiran les següents categories:

  • 1ª categoria: competidors amb handicap exacte fins a 5,4.
  • 2ª categoria: competidors amb handicap exacte de 5,5 a 13,4.
  • 3ª categoria: competidors amb handicap exacte de 13,5 o superior
  • Categoria supersènior: homes que compleixin 70 anys o més l’any 2010 i dones que compleixin 65 anys o més l’any 2010.
  • Categoria femenina.

Per a que es pugui disputar una categoria, hi haurà d'haver un mínim de 6 jugadors participants.

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a Sant Cebrià el divendres 29, el dissabte 30 i el diumenge 31 d’octubre de 2010.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 36  forats strokeplay scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El divendres 29 o el dissabte 30, es jugaran 18 forats strokeplay scratch individual i en acabar es farà un tall i els millors 72 resultats,  es classificaran per a jugar el diumenge 31.

Passaran el tall del primer dia exclusivament els 72 jugadors millor classificats i en cas d’empat, es determinarà el desempat per la fórmula dels 9, 12, 15 i 17 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 18 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es classificaran per jugar diumenge tots aquells jugadors pels que no es pugui determinar un desempat. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida del jugadors.

El diumenge 31, es jugaran 18 forats strokeplay scratch individual.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Les sortides del divendres 29 i dissabte 30 seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida.

S’habilitarà inicialment una sortida el divendres dia 29 a les 15:00 i dues sortides el dissabte dia 30 a les 9:00 i a les 12:30. Els jugadors/es participants podran escollir hora de joc. En cas de ser necessàries més places, s’habilitaria una sortida el divendres dia 29 a les 11:30 per a completar les 288 places.

El diumenge 31 la sortida serà simultània a les 9:00 agrupant els jugadors per ordre de invers a la classificació resultant de dissabte excepte els 5 partits corresponents als 20 jugadors millors classificats que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

En cas de no presentar-se a la segona volta de la competició, els jugadors  hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició abans de les 12 h. del darrer dia hàbil o com a màxim a l’entrega de la targeta de joc de l’últim recorregut jugat. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

En cas de jugadors retirats que passin el tall que dona plaça per jugar el diumenge, no se’ls tindrà en compta a l’hora de realitzar el tall permeten la participació del màxim possible de jugadors.

En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació i els jugadors que no ho facin, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Sènior.

 

6.- DESEMPATS

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 33, 35 i 36 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats.

Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió absoluts.

Trofeus pels campions i sotscampions de primera, segona i tercera categoria.

Obsequis per al tercer, quart i cinquè de cada categoria.

Trofeus per al campió i sotscampió supersènior.

Trofeus per a la campiona i sotscampiona femenina.

Els trofeus no són acumulables i l'ordre a seguir per a atorgar els premis és:

Campió absolut.

Campió supersènior.

Campiona femenina.

Sotscampió absolut.

Sotscampió supersènior.

Sotscampiona femenina.

Campió, sotscampió, tercer, quart i cinquè 1ª categoria.

Campió, sotscampió, tercer, quart i cinquè 2ª categoria.

Campió, sotscampió, tercer, quart i cinquè 3ª categoria.

 

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del diumenge dia 10 de octubre de 2010 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició. Cada jugador abonarà 15€ per cada dia de competició.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el 26 d’octubre de 2010 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 27 d’octubre  a la plana web www.pitchandputtcat.com

 

10.- COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de
l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’ incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2011.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC