Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El VII Open Internacional Sènior a Saint Moritz va acabar amb una gran nevada

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 13489
01.07.2010

FIPPAEl VII Open Internacional Sènior a Saint Moritz va acabar amb una gran nevada

Miguel Garrido guanya amb 3 cops sota par el VII Open Internacional Sènior a Saint Moritz va acabar amb una gran nevada
Pagina nueva 1

EL SETÈ OPEN INTERNACIONAL SÈNIORS DE SAINT MORITZ VA ACABAR AMB UNA GRAN NEVADA

Una sorprenent nevada de 20 centímetres a la matinada del diumenge va obligar a suspendre la darrera volta de l’Open.

Els resultats que varen computar varen ser els del dissabte.

Prèviament, el divendres s’havia fet un primer reconeixement del camp a peu i unes voltes d’entrenament que varen ja demostrar les dificultats d’un camp de 9 forats amb característiques d’alta muntanya, uns greens amplis i molt cuidats i un recorregut molt interessant.

Qui més bé es va adaptar a aquestes condicions, va ser en Miguel Garrido que ha guanyat un Open Internacional sènior, en la seva primera participació. Va presentar una molt bona tarja de 51 cops, tenint en compte que el camp era totalment desconegut.

En segon lloc es va classificar en Daniel Serrano, amb una tarja de 55, guanyant al jugador local Ueli Lamm, gran jugador internacional diferents vegades per Suïssa i coneixedor del camp on juga sempre, que va presentar una tarja de 56 cops.

Pel que fa a les fèmines, es va imposar la Ruth Lamm, germana de l’Ueli, jugadora local, amb 56 seguida de la holandesa Roely Luning que va empatar amb la jugadora catalana Dolors Palahí i es va classificar per handicap més baix.

En supersèniors, el primer classificat va ser en Rolf Zehnder, també jugador local, seguit de Francesc Solé i Montserrat Vaques.

Els resultats esportius han estat eloqüents. Si bé es veritat que els catalans eren majoria, també han dominat les classificacions.

La Presidenta de la Federació Suïssa, la ja coneguda de tots nosaltres, Brigitte Albisetti, va preparar amb molt de temps i a consciència aquest Open que va tenir una organització perfecta en tots els detalls.

Els jugadors vàrem poder gaudir d’uns dies breus, però intensos, i vàrem agrair l’amabilitat de la gent i dels organitzadors locals que ens varen voler obsequiar amb diferents actes.

En definitiva, ens emportem un record molt agradable de la nostra estada a Saint Moritz, encara que tots teníem ganes de poder jugar el diumenge i gaudir una vegada més d’aquest bonic camp.

Fins a la propera.

Francesc Solé

Delegat dels sèniors

Anar a la web de la FIPPA per veure la classificació final de la competició.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC