Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2010

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 13213
21.05.2010

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2010

Reglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2010 que es jugarà a bonÀrea el 19 i 20 de juny. Fase prèvia de l'11 al 13 de juny. Inscripcions a partir del diumenge dia 23 de maig

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL

ABSOLUT DE PITCH & PUTT - 2010

 

REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

 

La Fase Prèvia

Es jugarà a bonÀrea, el divendres 11, dissabte 12 i diumenge 13 de juny de 2010

 

El Campionat

Es jugarà a bonÀrea, el dissabte 19 i diumenge 20 de juny de 2010

 

2.- PARTICIPANTS

 

La Fase Prèvia

Hi podrà participar qualsevol jugador/a nacional o estranger en possessió de la seva llicència de la FCPP en vigor sense importar a quina categoria pertanyi.

 

El nombre màxim de jugadors/es inscrits/es serà de 72 a cadascuna de les sortides simultànies previstes pel divendres dia 11, dissabte 12 i diumenge 13 per ordre d’inscripció.

 

En cas d’excedir el nombre de places previstes, s’habilitaran més horaris per a que puguin participar tots els jugadors que ho vulguin.

 

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar i per tant el resultat no s’acumula a les 4 voltes estipulades del Campionat.

 

El Campionat

Participaran 108 jugadors.

 

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Absolut 2009 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia.

 

La resta de jugadors fins arribar a 108, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 108 i posteriors, incloent el vigent campió, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 108 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats.

 

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. 

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

La Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats Strokeplay scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

 

El Campionat

Es jugarà a 72  forats Strokeplay scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

 

El dissabte 19, es jugaran 36 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats,  es classificaran per a jugar el diumenge 20.

 

Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors millor classificats i en cas d’empat, es determinarà el desempat per la fórmula dels 18, 24, 30, 32, 34 i 35 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es classificaran per jugar diumenge tots aquells jugadors pels que no es pugui determinar un desempat. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida del jugadors.

 

El diumenge 20, es jugaran 36 forats.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Fase prèvia

Les sortides del divendres 11, del dissabte 12 i diumenge 13 seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida simultània. S’habilitaran inicialment sortides a les 9:00, a les 12:30 i a les 16:00 tant divendres com dissabte i a les 9:00 i 12:30 el diumenge. Si fos necessari s’habilitarien més sortides per a que puguin participar tots els jugadors que vulguin. Els jugadors/es participants podran escollir hora i dia de joc.

 

El Campionat

El dissabte 19, l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors en el moment de fer els horaris de sortida. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora iniciant-se la primera sortida a les 8:30, i tornaran a jugar a les 15:00. Els handicaps més alts sortiran a les 11:45 i a les 18:15. Els grups de sortida dels segons 18 forats dels jugadors, es confeccionaran segons la classificació dels primers 18 forats.

 

La sortida dels primers 18 forats del diumenge 20, serà  simultània a les 9:30 i es determinarà l’ordre segons la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders del forat 1.

 

L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels tres recorreguts anteriors, iniciant-se la sortida a les 14:00. Tots els partits s’iniciaran amb sortida simultània a les 14:00 excepte els 5 partits corresponents als 15 jugadors millors classificats que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives.

 

5.- DESEMPATS

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

 

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 54, 63, 69, 70 i 71 i millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 72 últims millors forats.

 

La resta es classificarà ex-aequo.

 

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

 

6.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts i pel tercer, quart i cinquè classificat. Es lliuraran a la Nit del P&P 2010.

 

7.- INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

 

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del diumenge dia 23 de maig de 2010 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

Es tancaran el 8 de juny de 2010 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 9 de juny a la plana web www.pitchandputtcat.com

 

9.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

Fase prèvia

Cada jugador abonarà 15 Euros en concepte de green fee per jugar la fase prèvia.

 

El Campionat

El dissabte cada jugador abonarà 15 Euros. Els jugadors que passin el tall abonaran 15 Euros per jugar el diumenge.

 

10.- DISCIPLINA

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin a jugar a la competició hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició abans de les 12 h. del darrer dia hàbil.

 

En cas de no presentar-se a la segona volta de la competició, els jugadors  hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició abans de les 12 h. del darrer dia hàbil o com a màxim a l’entrega de la targeta de joc de l’últim recorregut jugat.

 

En cas de jugadors retirats que passin qualsevol dels dos talls (el que dona plaça per jugar el Campionat i el tall per jugar el diumenge), no se les tindrà en compta a l’hora de realitzar el tall permeten la participació del màxim possible de jugadors.

 

En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació i els jugadors que no ho facin, no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Absolut.

 

11.-COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

 

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

 

13.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

 

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2011.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC