Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Canvi de seu de l'Open Catalunya i del Triangular Internacional

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 12633
11.03.2010

FIPPACanvi de seu de l'Open Catalunya i del Triangular Internacional

El Triangular Internacional es jugarà al camp de Hcp 1 el divendres 12 de març i l'Open de Catalunya es jugarà al camp de Sant Cebrià el 13 i 14 de març

Canvi de seu de l'Open Catalunya i del Triangular Internacional

 

Amb motiu de les condicions climatològiques d'aquests últims dies i el seu efecte en els camps seus previstos per acollir aquestes competicions de caràcter internacional, el Comitè d’Urgència de la Junta Directiva de la FCPP ha acordat conjuntament amb aquests camps el canvi de seu de l’Open Catalunya i del Triangular Internacional.

S’han buscat alternatives en els camps el més proper possible a la zona de Girona com estaven previstes aquestes competicions i que es garantissin unes condicions òptimes pel bon desenvolupament de les competicions en camps que reunissin els requisits bàsics per poder jugar-les així com els desplaçaments i els serveis mínims d’allotjament propers als camps.

La nova seu del Triangular Internacional que jugaran Catalunya, Holanda i Andorra serà el camp de Hcp 1 mantenint la data del divendres 12 de març de 2010.

La nova seu de l’Open de Catalunya serà el camp de Sant Cebrià mantenint  les dates de 13 i 14 de març de 2010.

 

Secretaria de la FCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC