Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

20 anys de Pitch and Putt a Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesFederacióNotícia id 12225
25.01.2010

Federació20 anys de Pitch and Putt a Catalunya

L'any 2010 fa 20 anys que va començar el Pitch and Putt a Catalunya
Pagina nueva 1

20 ANYS DE PITCH AND PUTT A CATALUNYA
 

Recordo l'1 de gener de l’any 1990. Jo estava tallant la gespa dels carrers a Solius. El dia anterior havia tallat els forats en els Greens per primera vegada encara que els pals de les banderes encara no hi havien arribat. A la carretera principal cap a Santa Cristina d’Aro, hi havia un cartell amb un missatge enigmàtic que deia "L’herba està creixent a la nostra escola". El camp estava encara tancat. Algunes setmanes després, el nostre amic argentí, Mario Giménez va pintar un cartell preciós per al nostre primer camp de Pitch & Putt. L'1 de gener, fa 20 anys, algunes persones van començar a arribar amb els seus pals de golf i van començar a jugar. La veritat és que no em vaig adonar dels primers intrusos que van arribar però a l'hora de dinar hi havia com una dotzena de persones jugant i deixaven branques dins dels forats marcant les posicions dels forats per a aquests altres jugadors que venien darrere. Recordo tenir molt poca gasolina al cotxe aquell dia, i res de diners a la butxaca. Aquests primers jugadors em van donar alegrement 500 pessetes cadascun. Em vaig sentir feliç i orgullós de que el camp els agradés. No es pot dir que jo obrís el Pitch & Putt a Solius, van ser els jugadors. La resta de la història és història, una història increïble de com introduir i desenvolupar un nou esport. Si el Pitch & Putt és tan popular a Catalunya i internacionalment, és gràcies a l’esforç de tants col·legues meus i els milers de jugadors que adoren aquest joc. Ara podem celebrar junts el nostre aniversari i els 20 anys de Pitch & Putt al nostre país.
 
Des d’un punt de vista internacional, al Pitch & Putt l’espera un any molt excitant. El calendari d’esdeveniments importants ofereix una gran selecció per a aquells jugadors a qui els agrada competir al més alt nivell. A l’equip català també se li mantindrà molt ocupat, competint en un torneig tri-nacional al març, un binacional a l'abril, i per descomptat, els Campionats d’Europa al Setembre. Finalment, permeti’m que els desitgi a tots vostès, allà on estiguin, un meravellós 2010.

Martin Whitelaw. Article editat a la revista Forat 18 de gener de 2010


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC