Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Normativa de la Promoció a 1a Divisió de l'Interclubs

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 1149
21.11.2003

Camp. Catalunya per EquipsNormativa de la Promoció a 1a Divisió de l'Interclubs

Reglament, Condicions de Competició i Regles Locals. La prova es celebrarà a Franciac el 22 de novembre
Sortida simultànea a les 9h
TORNEIG RANKING ACPP 2002

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PITCH & PUTT PER EQUIPS 2003

 

PROMOCIÓ A 1ª DIVISIÓ

 

PITCH & PUTT FRANCIAC GOLF

 

Dissabte 22 de novembre de 2003

 

REGLES LOCALS

 

 

1 – FORA LÍMITS (Regla 27)

a) Definits per estaques blanques.

 

2 – OBSTRUCCIONS

A més de les així definides per la Regla 24, es consideren Obstruccions Inamovibles (alleujament segons la Regla 24-2b) :

a) totes les marques de sortida de tots els forats.  

b) totes les estaques del camp, excepte les blanques que delimiten els fora de límits i són objectes fixes fora dels límits del camp.

 

3 – COL.LOCACIÓ DE LA BOLA

Una bola que reposa en una zona segada arran en el recorregut, pot ser moguda o aixecada, netejada i reposada, sense penalització, en el lloc mes proper on hi hagi herba d’on reposava originalment, però no més a prop del forat, ni en un obstacle ni en un green.

Penalització per infracció d’aquesta Regla Local: Joc per cops – 2 cops.

 

4 – CABLES PENJANTS PERMANENTS

Si una bola colpeja els cables penjants permanents o el seu pal, el jugador repetirà el cop efectuat immediatament, SENSE PENALITZACIÓ, al més a prop possible de on ha jugat. (Regla 20-5).

Penalització per infracció d’aquesta Regla Local: Joc per cops – 2 cops.

 

5 – BOLA ENCASTADA (Regla 25-2)

Fent extensiu el seu alleujament a tot el recorregut que no sigui sorrós.

                       

 

 

EL COMITÈ

 

CONDICIONS DE LA COMPETICIÓ

 

1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).

Si el jugador arriba preparat  per al joc al Tee de Sortida del primer forat a jugar, dins els cinc minuts posteriors a la seva hora oficial de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació segons s’estableix en la Regla 33-7, la penalitat per no començar a jugar a la seva hora és de 2 cops en el joc per cops. La penalitat per retard superior a cinc minuts del horari de sortides serà de DESQUALIFICACIÓ.

L’hora de sortida serà la que figura per l’Equip en la llista oficial de sortides. Fins i tot si les sortides reals de la Prova van retardades, els jugadors hauran de presentar-se en el tee que els correspon amb una mica d’antelació a la seva hora oficial de sortida. En cas de retard en les sortides, s’haurà de comunicar a l’estàrter la seva presència a l’hora oficial.

 

2 – CONSELL.
Com cas excepcional i seguint la tradició de l’Interclubs, encara que es tracti d’una competició individual per cops i per parelles, els membres d’un equip que juguin de forma individual en el mateix grup, es consideraran companys de bàndol a tots els efectes. Aixó afecta principalment i entre altres, l’aplicació de les Regles sobre consell, ajuda, ordre de joc, bola moguda, bola desviada, identificació de la bola, joc de bola provisional i joc de segona bola. El Capità de l’equip podrà donar consell als components que estiguin jugant, aquests entre si i els seus caddies respectius.


3 – TELÈFONS MÒBILS

Es prega desconnectar el mòbil mentre s’estigui jugant en el camp.

 

4 – ENTREGA DE TARJETES (Regla 6-6b).

En acabar la volta, els components del partit revisaran, firmaran i lliuraran les targetes, TOTES A L’HORA, en el lloc determinat per el Comitè, TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE.

                                                                                             

 

EL COMITÈ

 

REGLAMENT

 

 

Amb l’objectiu d’igualar el nombre d’equips en totes les divisions del Campionat de Catalunya per Equips i així facilitar la participació a  més equips en la competició, la Comissió Esportiva de l’ACPP va aprovar ampliar la Primera Divisió del Campionat de Catalunya per Equips (antic Interclubs) a 18 equips.

 

Per a fer l’ampliació i passar dels 12 equips actuals als 18, es realitzarà una prova de promoció el dissabte 22 de novembre al camp de Franciac (seu segons sorteig del 21 d’octubre de 2003) on podran participar els 4 equips que van baixar a segona divisió en la temporada 2003 i els 4 equips de segona divisió que es van quedar a les portes de pujar la mateixa temporada.

 

Aquests equips són:

 

San Cebrià Blau

Badalona

Papalús de Lloret

Mas Pagès Bons

Escala Empúries

Anoia Golf Club

Cambrils

La Figuerola

 

D’aquests vuit equips, els 6 millors pujaran a primera divisió.

 

Modalitat de joc
Es jugaran dues modalitats. Quatre integrants d´un equip jugaran Medal Play Scratch i puntuaran les tres millors targes. Els altres quatre jugadors participaran per parelles en la modalitat Fourball Medal Play Scratch, puntuarà la millor parella..

Empats

En cas d´empat, s´agafaran les targes Fourball que no puntuïn; en cas de persistir l´empat, s´agafarà la tarja Stroke play individual descartada.  En cas de persistir, un jugador escollit per cada equip jugaria un Matx Play a "muerte subita".
 

 

 

 

Alineacions

Els jugadors que participin en aquesta prova hauran de jugar en els mateixos equips en el 2004. Cada equip podrà ampliar el nombre de jugadors pel 2004 en la inscripció a la competició que es farà el desembre del 2003 o gener del 2004. Cada equip haurà de facilitar al camp de Franciac la seva alineació com a màxim el 17 de novembre.

 

Green fee

El preu del green fee serà el mateix d’una prova del Campionat de Catalunya per Equips del 2003: 17 euros per jugador.

 

 

 

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC