Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2009

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 11451
23.09.2009

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2009

Reglament del Campionat de Catalunya 2ª Categoria FCPP 2009 que es jugarà a Mas Gurumbau el 3 i 4 d'octubre de 2009

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2ª CATEGORIA – 2009 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (jugadors amb handicap real de 5,5 a 13,4 inclosos tant el dia de tancament d’inscripcions com en el moment de començar la competició). Jugaran el campionat els 216 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

 

2.- CAMP I DATES

 

Es jugarà a Mas Gurumbau els dies 3 i 4  d’octubre de 2009.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Es jugarà a 54 forats Stroke-play Scratch individual. El dissabte dia 3, es jugaran 18 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats exactament es classificaran per a jugar el diumenge dia 4. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 54 i posteriors, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 54 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. El diumenge dia 4 es jugaran 36 forats.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

El dissabte l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors/es. El dissabte dia 3 començaran a jugar els jugadors amb handicap més baix i acabaran aquells jugadors inscrits amb handicap més alt. Les sortides simultànies s’iniciaran a les 9:00, a les 12:30 i a les 16:00 podent no realitzar-se les últimes sortides en funció de les inscripcions.

El diumenge dia 4 hi haurà una sortida simultània a les 9:00 i l’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, iniciant-se la sortida a les 13:30. Tots els partits s’iniciaran amb sortida simultània a les 13:30 excepte els 5 partits corresponents als 15 jugadors millors classificats que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives.

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP en el moment d’elaborar els horaris de sortida.

 

5.- DISCIPLINA

 

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

 

6.- DESEMPATS

 

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48 ,51, 52 i 53 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 54 últims millors forats.

Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió/ona i sotscampió/ona de Catalunya de 2ª categoria .

Obsequis per al tercer, quart i cinquè classificats/classificades.

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679), per e-mail (secretaria@pitchandputtcat.com), en ma a la mateixa secretaria de la FCPP o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputt.cat

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts 29 de setembre de 2009 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 30 de setembre de 2009 a la pàgina web www.pitchandputt.cat

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

11.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2010.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC