Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de febrer

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 10378
23.03.2009

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de febrer

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de febrer 2009
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum de la reunió de Comissió Esportiva FCPP febrer-2009

 

 

1.- Cartes rebudes

 

S’han rebut dues cartes de reclamació respecte a les circumstàncies en que es va celebrar la 1ª prova del Campionat de Catalunya per Equips 4ª divisió zona centre a Tennis Mora i on s’exposen queixes respecte a l’actuació arbitral, a les circumstàncies meteorològiques adverses i el fet d’acabar la prova amb llum artificial.

 

Es decideix contestar a cadascuna de les cartes amb el contingut adequat a cadascuna d’elles indicant la confluència de diversos factors que han contribuït a agreujar la jornada de joc i la intenció de que per propers sorteigs de les seus de competicions oficials, es procurarà tenir en compte aquests fets perquè no es repeteixin aquestes circumstàncies.

 

Respecte a una carta rebuda demanant l’acceptació d’una targeta de joc correctament lliurada al Comitè de la prova i que posteriorment no va aparèixer en el moment de comptabilitzar els resultats, s’accepta la demanda degut a la declaració dels 4 components del partit i del responsable del Comitè de la prova encarregat de recollir les targetes de joc. Es comptabilitzarà aquest resultat segons apareix a la casella del marcador entenent un error a la custodia de les targetes de joc.

 

2.- Reglament Campionat de Catalunya Doble FCPP 2009

 

S’aprova el Reglament proposat exactament igual al de l’any 2008.

 

3.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2009

 

S’accepten els horaris proposats ja que la 2ª jornada es juga a la seva totalitat en camps de 18 forats i això permet realitzar 2 úniques sortides simultànies a tots els grups amb excepció del grup de 4ª divisió centre a la que es necessitaran 3 sortides simultànies. S’aprova el fet de mantenir un marge de reacció lògic i realitzar un màxim de dues sortides simultànies en un dia per aquesta 2ª prova.

 

4.- Pla de Formació dels Comitès de Competició

 

Un cop recopilades totes les circulars existents dels últims anys que tenen relació amb l’aspecte esportiu, aquestes circulars es classificaran i s’entregaran a les formacions que es realitzin dels Comitès de Competició dels camps. Es preveu començar properament aquestes sessions de formació segons el decidit en anteriors reunions.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC