Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya 3a Categoria

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 1020
10.10.2003

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya 3a Categoria

HCP1 11 d'octubre de 2003. 1a volta a "tiro" a les 9h. Segona volta segons classificació inici 13h
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 3ª CATEGORIA - 2003

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per l’ACPP sempre que pertanyin a la tercera categoria (Hcps. de Joc de 14 a 20 inclosos). Jugaran el campionat els 72 inscrits que tinguin un Handicap Exacte més baix més els empatats. Els jugadors hauran de confirmar la seva inclusió en la llista de jugadors i el seu horari de joc a través de la Recepció del camp organitzador.

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a l’Escola de Golf HCP 1 el dia 11 d’octubre de 2003.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 36 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

La sortida dels primers 18 forats simultània a les 9 hores.

 

L’horari de sortida dels últims 18 forats es determinarà per ordre invers a la classificació del recorregut anterior, iniciant-se la primera sortida a les 13hores.

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2003 i 2004.

5.- REGLES I DESEMPATS

D’acord amb les Regles de la Reial Federació Espanyola de Golf i les Regles Locals del club on es juga.

a) En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “muerte súbita” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

b) En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, es decidirà a favor del jugador que tingui el handicap de joc més alt. Si el handicap és el mateix, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48, 51, 52 1 53 millors últims forats.

c) Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

6.- TROFEUS

a) Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya de 3ª categoria (cedits per la Federació Catalana de Golf).

b)  Trofeus per als classificats en tercer, quart i cinquè lloc de Catalunya de 3ª categoria.

           

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran a la secretaria de l’ACPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura per fax  al (93 412 16 79). Cada jugador abonarà 26 euros. 

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dilluns 6 d’octubre de 2003 a les 18 hores.. Es publicarà la llista de participants el dia 8 d’octubre de 2003.

 

9.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la Federació Catalana de Golf, un membre de l’ACPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

 

 

10- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de l’ACPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants, grups i horaris de sortida, així com passar els resultats al programa informàtic de l’ACPP i fer la classificació.    

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC