Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del III Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 10170
03.03.2009

FIPPAReglament del III Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt

P&P Lleida 7 i 8 de març de 2009. Competició FIPPA
III FIPPA CATALONIA OPEN DE PITCH & PUTT

III FIPPA CATALONIA OPEN DE PITCH & PUTT

PITCH & PUTT LLEIDA 7 i 8 de març de 2009

REGLAMENT

1.- LLOC I DATES

Es jugarà al Pitch & Putt Lleida, el dissabte 7 i diumenge 8 de març 2009.

2.- PARTICIPANTS

Hi podrà participar qualsevol jugador estranger membre d’una associació membre de la EPPA o la FIPPA que hagi cursat la seva inscripció en el plaç establert i tots aquells jugadors catalans que tinguin la seva plaça reservada o l’hagin guanyat a la Fase Prèvia del mateix Campionat. Jugaran la competició un màxim de 72 jugadors.

3.- FÓRMULA DE JOC

- 54 forats Individual Scratch amb Regles FIPPA vigents des de l’1 de gener de 2008.

4.- HORARI DE SORTIDA I FORMACIÓ DE GRUPS DE SORTIDA

El dissabte dia 8 de març a les 10:00h es realitzarà una sortida simultània ordenant als jugadors de forma que es barregin les nacionalitats dels diferents participants.

El dissabte dia 8 de març a les 14:30 es realitzarà una sortida simultània corresponent a la segona volta. Els grups de sortida d’aquesta segona volta es confeccionaran segons la classificació dels primers 18 forats, sortint el grup dels líders del forat 1.

El diumenge dia 9 de març a les 9:30 es realitzarà una sortida simultània corresponent a la tercera volta. Els grups de sortida d’aquesta tercera volta es confeccionaran segons la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders del forat 1.

5.- DESEMPATS

A/ En cas d’empat per al lloc de campió masculí o campiona femenina, els jugadors/es empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48, 51, 52, i 53 millors últims forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. Si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 54 últims millors forats

C/ Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

6.- TROFEUS

Trofeus pels 5 primers classificats masculins.

Trofeus per les 3 primeres classificades femenines.

7.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la FIPPA, per un membre de la FCPP i per l’àrbitre de la prova. Presidirà el comitè el membre de la FIPPA. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC